Taak-/ functie omschrijving Algemeen Bestuurslid (portefeuille evenementen)

Heb jij tijd en energie die je wilt inzetten voor jouw beroepsvereniging? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid om het bestuur te versterken. Het bestuur van Agora Beroepsvereniging zet zich vrijwillig in om richting en inhoud te geven aan de vereniging. Elk bestuurslid heeft een eigen aandachtsgebied, we zoeken iemand die het aanspreekpunt wil zijn voor de evenementen die Agora organiseert.

Taken

• Contactpersoon voor evenementen (als ALV en Congres)
  • Coördinatie van organisatie evenementen
  • Proactieve aanwezigheid tijdens vergaderingen
  • Oppakken van taken (met betrekking tot de evenementen) die hieruit voortkomen
  • Meedenken en -beslissen over algeheel beleid
  • Jaarplannen maken voor eigen portefeuille

Tijdsinvestering

De benodigde tijd voor het uitvoeren van deze werkzaamheden bedraagt, afhankelijk van jouw invulling, ongeveer 4 uur per week. De werkzaamheden kunnen geheel naar eigen mogelijkheden op de voor jou geschikte tijdstippen worden gedaan. Sommige werkgevers stellen, al dan niet via de cao, tijd beschikbaar voor inzet voor je beroepsvereniging. Vraag ernaar bij je werkgever!
Het bestuur heeft doorgaans contact via de mail, app, telefoon of Skype. Verder is er maandelijks één bestuursvergadering in het midden van het land, op de 3e dinsdag van de maand van 16.00 tot 19.00 uur. Jaarlijks is er de Algemene Leden Vergadering (in april) en een congres (in november).

Jij bent:

• Gemotiveerd om je tijd, energie en ideeën in te zetten ten bate van de beroepsvereniging en het uitdragen van het beroep van coördinator vrijwilligerswerk
  • Communicatief vaardig, zelfstandig en proactief
  • Een initiator, verbinder en vindingrijk.

Wij bieden:

• De gelegenheid om je talent en tijd in te zetten om AGORA regionaal verder vorm te geven
  • Een inspirerende omgeving met een gedreven vrijwillig bestuur
  • Vele leermomenten
  • Een kans om op landelijk niveau te opereren en als eerste op te hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom vrijwilligerswerk
  • Extra invloed op het reilen en zeilen van de vereniging
  • Een ervaring die het vermelden waard is op je CV
  • Reis- en onkostenvergoeding.

Wil jij je tijd en talenten inzetten om het bestuur te versterken? Reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘Vacature Algemeen Bestuurslid’. Dan plannen we een verkennend gesprek.

M D W D V Z Z

Grenzen aan vrijwilligerswerk

Grenzen aan vrijwilligerswerk from Serious Video ;-) on Vimeo.

Flyer: Grenzen aan vrijwilligerswerk