Verbinding geeft Kracht

Samen sta je sterk! Met elkaar zitten wij in een groot netwerk van organisaties, initiatieven, verenigingen, stichtingen en jullie, de coördinatoren vrijwilligerswerk. In dit netwerk zit een schat aan kennis, ervaring, enthousiasme en visie.Samen sta je sterk! Met elkaar zitten wij in een groot netwerk van organisaties, initiatieven, verenigingen, stichtingen en jullie, de coördinatoren vrijwilligerswerk. In dit netwerk zit een schat aan kennis, ervaring, enthousiasme en visie.In dit jubileumcongres zetten wij dit netwerk in en nemen jullie mee in de laatste ontwikkelingen in ‘vrijwilligersland’. Wij laten je nadenken over jouw functie en op welke manier je samen nog sterker kunt worden. Met een blik naar toekomst. Met een blik op jouw toekomst. Laat je inspireren door onze sprekers en doe mee met twee werksessies.En laten wij vooral niet vergeten dat het ook een feestje is. AGORA bestaat 30 jaar!Een feestje is geen feestje zonder vermaak. Theater, muziek en uiteraard een heerlijke lunch horen hierbij. Joost van Alkemade, directeur NOV is dagvoorzitter.

Lees hier de informatie over de sprekers.

Lees hier de informatie over de werksessies.

Klik op de afbeelding om je meteen aan te melden.

beeldmerk def

Wanneer?
Donderdag 14 november 2019 van 10.00 tot 17.00 uur

Waar?
Kanaal30
Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht
Achter het pand van Kanaal30 is volop gratis parkeermogelijkheid!

Kosten?
€ 95,- voor AGORA leden en € 145,- voor niet-leden (inclusief lunch en gratis parkeren). Ben je geen AGORA lid, meld je dan voor 1 oktober aan als lid, dan ontvang je € 50,-- korting op congres deelname.
Je betaalt m.i.v. het eerstkomend kalenderjaar (januari 2020) het volledig jaarlidmaatschap van € 135,--.

Aanmelden?
Je kunt je tot 31 oktober aanmelden. Klik hier!

adsysco     adsysco

adsysco      adsysco