logo agora versie 20191114

Dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk

Bijeenkomsten

Jubileumcongres AGORA

Verbinding geeft Kracht

Donderdag 14 november was ons jaarlijkse congres. Samen sta je sterk! Met elkaar zitten wij in een groot netwerk van organisaties, initiatieven, verenigingen, stichtingen en jullie, de coördinatoren vrijwilligerswerk. In dit netwerk zit een schat aan kennis, ervaring, enthousiasme en visie. In dit jubileumcongres hebben wij dit netwerk ingezet en namens de deelnemers mee in de laatste ontwikkelingen in ‘vrijwilligersland’. Wij lieten je nadenken over jouw functie en op welke manier je samen nog sterker kunt worden. Met een blik naar toekomst. Met een blik op jouw toekomst. Er waren 2 sprekers en 6 werksessies. Daarnaast was het vooral ook feestje. AGORA bestaat 30 jaar! Een feestje is geen feestje zonder vermaak. Theater, muziek en uiteraard een heerlijke lunch hoorden daarbij. Joost van Alkemade, directeur NOV was dagvoorzitter.

mp4Klik hier voor een terugblik (video).

myposter collage 20191126 klein

Lees hier de informatie over de sprekers.

Lees hier de informatie over de werksessies.

Klik hier voor het programma. 

beeldmerk def

adsysco     adsysco

 

 

adsysco      adsysco

 

 

adsysco           adsysco

 

Meet & Greets

Om een eerste invulling te geven aan de kerngroepen, het netwerken en voor iedereen inzichtelijk te maken hoe AdSysCo en Pro-Feel werken en wat dit voor ons als AGORAberoepsvereniging betekent organiseren we gezamenlijk 5 Meet & Greets. Deze Meet & Greets (incl. lunch) zijn bedoeld voor AGORA-leden en worden door AdSysCo kosteloos aan ons en dus aan jullie aangeboden!

  • Dinsdag 19 september regio Midden (De Postkamer Nijkerk)
  • Donderdag 5 oktober regio Noord Holland (locatie Alkmaar)
  • Dinsdag 10 oktober voor regio Zuid (locatie volgt nog)
  • Donderdag 12 oktober voor regio Noord (locatie volgt nog)
  • Dinsdag 17 oktober regio Zuid Holland Zeeland (locatie Rotterdam)

Aanmelden (minimaal 1 week van te voren i.v.m. catering) kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je dieetwensen schrijf die dan bij de aanmelding, zodat de cateraar hiermee rekening kan houden. Natuurlijk is aanschuiven in je eigen regio het makkelijkst, maar kan je niet op die datum, dan ben je ook van harte welkom op een andere locatie. Neem je laptop/tablet mee naar de Meet & Greet, dan kan, als je dat wilt, alvast wat uit proberen.

blanco spacer