logo agora versie 20191114

Dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk

Als je onze voorzitter Annemieke vraagt om iets te zeggen over het beroep van de coördinator vrijwilligerswerk, is een van haar opmerkingen steevast: “Wij hebben het mooiste beroep ter wereld!”

Trots is het gevoel dat je wilt laten zien dat je iets goeds hebt gedaan of dat je iets moois in handen hebt. Trots zijn op je beroep geeft je een goed gevoel en geeft je kracht om van daaruit te functioneren.

Daarnaast siert bescheidenheid ons ook, maar soms weerhoudt ons dit hiervan om echt die stap naar voren te maken en jezelf te laten zien, ook naar het management toe.

Vanuit het thema Trots op je beroep! willen we op 7 november op praktische, serieuze, maar ook humoristische wijze hiermee aan de slag gaan. Hoe laat je zien dat je trots bent en hoe zet je je over je bescheidenheid heen?

Het uitgebreide programma van de dag zelf krijgen jullie uiteraard zodra je je hebt aangemeld.

Tijdens de workshoprondes kunnen jullie 2 workshops kiezen uit de onderstaande 3 opties:

  1. Hoe geef ik een goeie Elevator Pitch* – door Joeri Schoemaker
  2. Hoe pak je invloed? Zit je zelf aan het stuur of laat je je sturen? – door Britta Lassen
  3. Omgaan met mensen en lastige situaties – door Ad-Just Bouwman

Het Agoracongres vindt van 10.00 tot 15.00u plaats in het Utrechts Centrum voor de Kunsten.

Kosten zijn €75,- voor AGORA-leden en €100,- voor niet-AGORA-leden.

Aanmelden kan nu al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer inhoudelijke informatie over de workshops en de workshopbegeleiders volgt. Houd onze website en de nieuwsbrief in de gaten!

*de naam “Elevator Pitch” geeft de tijdsduur weer waarin een lift van de onderste naar de bovenste verdieping gaat, in ongeveer 30 seconden tot 2 minuten. Je leert om in een korte tekst en in een korte tijd jezelf op de kaart te zetten en je wekt er de aandacht en interesse mee van je toehoorder, zodat je vandaar uit verder kunt gaan om je doelen te bereiken!