logo agora versie 20191114

Dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk

‘Vrijwillig en dus uit Eigen Beweging’ 

15 november 2018 bij Kanaal30 in Utrecht

circus

Dit jaar is het congres geïnspireerd door het programma “Vrijwillig Dichtbij” en het wordt een dag waarbij jij als coördinator centraal staat. 

Geen dag over wat je allemaal zou moeten of juist niet zou moeten, maar een dag waarin je steun kunt vinden om het werk dat je al doet met nog meer liefde en zorg te kunnen doen. En dan bedoelen we niet alleen liefde en zorg voor een ander, nee juist niet. 

Dit wordt een dag waarin jij kunt ontdekken en ervaren hoe jij beter op jezelf kunt passen en hoe je meer zelf kunt en mag zijn. Je kunt toch alleen maar goede zorg aan anderen verlenen als je eerst goede zorg voor jezelf hebt!?

Als je na het congres thuis komt zul je het gevoel hebben alsof je naar de kermis of het circus bent geweest. Alsof je even los van alles was; even los van de wereld en de dagelijkse sleur met al zijn gewoontes en overtuigingen. Alsof je een frisse start kunt maken vanuit jou.

Het wordt een dag vol ervaringen, inspiratie, verbinding, verdieping en vooral ook veel plezier. Even een dag voor jezelf die niet alleen professioneel maar zeker ook persoonlijk waardevol zal zijn.

pdfKlik hier voor het programma!

Praktisch

  • Wanneer:15 november 2018 van 10.00-17.00 uur
  • Waar:Kanaal30, Kanaalweg 30, 3526 KM Utrecht  https://kanaal30.com 
  • Kosten:€ 95,- voor AGORA leden en € 125,- voor niet-leden (inclusief lunch en gratis parkeren) . 
  • Achter het pand van Kanaal30 is volop gratis parkeermogelijkheid!  
  • De locatie is te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Inschrijven: voor 1 november via het formulier hieronder

Meer weten?!

Wil je meer weten over Vrijwillig Dichtbij, het congres of over de mogelijkheid van een workshop in jouw netwerk? Wij vertellen graag wat we voor jou kunnen betekenen:Jolanda Looije - projectleider Vrijwillig Dichtbij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 06-20683040 of bekijk de animatie 'Vrijwillig Dichtbij in beeld' op YouTube. 

 

 

blanco spacer