logo agora versie 20191114

Dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk

Digitaal Café

Digitaal Café AGORA!

  • Heb je soms vragen over het werken met vrijwilligers waar je zelf en met je collega’s niet uitkomt?
  • Zou je best eens willen aanschuiven bij een expert en bij andere coördinatoren vrijwilligerswerk uit het land om door te praten over dat vraagstuk waar je mee zit? 

Schuif dan aan bij Digitaal Café AGORA!

Bij dit online 'spreekuur' voor alle leden van AGORA nodigen we per thema een landelijke expert en/of ervaringsdeskundige uit. Jij kunt in het café je vragen, casussen en ideeën over het thema delen en krijgt inzichten waar je verder mee kunt. Je blijft zolang als je wilt. Het eerste Digitaal Café vond plaats op donderdag 11 november 2021, thema: Inwerken van Vrijwilligers: kan het ook anders?

Contact

Secretariaat

Amy de Witte
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06 - 21 29 52 60 (Gepke)(stuur een Whatsapp-bericht of spreek de voicemail in)

Overige gegevens

IBAN: NL81 INGB 0006 1811 48
KvK: 40 48 15 11

30-jarig jubileum: tijd voor een nieuw logo!

Aan het einde van ons jubileumcongres Verbinding geeft Kracht op 14 november 2019, was er nog een bijzondere verassing voor de aanwezige leden en bezoekers. 

AGORA-beroespvereniging vierde een feestje, het 30-jarige jubileum! Naast de interessante sprekers en werksessies was er theather, muziek en ouwe taart. Een jubileum is vooral een moment om de successen te vieren en naar de toekomst te kijken. Als vereniging zijn wij gegroeid en als bestuur werken wij met passie aan onze visie en missie en proberen dit als vrijwillig bestuur op een professionele manier te doen. Onze leden zijn immers professionals!

Het was dan ook de hoogste tijd om van het zachte groen met blauwe logo van AGORA, beeldend weergegeven als plein, afscheid te nemen.

logo agora 600x300

In ons netwerk vonden wij Jasper Nijssen (www.jaspernijssen.nl). Jasper Nijssen is grafisch ontwerper en heeft goed geluisterd naar ons verhaal en waar wij voor staan: verbinden, samen, netwerk, ontmoeten, empowerment, professioneel, kennis delen en in beweging. Vol trots presenteren wij dan ook ons nieuwe logo. De komende maanden gaan wij gebruiken om de huisstijl verder te ontwikkelen en het PR materiaal aan te passen. Tot die tijd komt u ons oude logo vast nog tegen.

 ag presentatie 191112 1

Flyer

Klik hier voor de A5 flyer van AGORA-beroepsvereniging.

Mocht je een aantal exemplaren willen ontvangen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto nieuw materiaal

Bestuurswerk in zijn leukste vorm!

Wij zoeken een penningmeester! En voordat je stopt met lezen: je hoeft geen boekhouder te zijn (die huren wij namelijk in), je hoeft ook geen ingewikkelde spreadsheets te maken (want die begrijpen wij zelf ook niet). Het enige wat belangrijk is, is dat je niet ongelukkig wordt van cijfers. De boekhouding van AGORA-beroepsvereniging is niet ingewikkeld, maar wij gaan zorgvuldig om met de contributiegelden en de (kleine) reserve die wij hebben opgebouwd. Als penningmeester maak je de vertaalslag van de boekhouder naar het bestuur en leden, betaalt de facturen en maakt samen met de boekhouder de begroting op.

AGORA-beroepsvereniging is DE vereniging die opkomt voor de coördinator vrijwilligerswerk en dus indirect ook voor de vrijwilliger zelf. Dus wil je maatschappelijk echt het verschil maken, dan ben je aan het juiste adres. Nog nooit is vrijwilligerswerk zo belangrijk geweest als nu!
Ons bestuur bestaat uit enthousiaste mensen die allen vanuit hun eigen werkveld, kwaliteiten en talenten een bijdrage leveren. Diversiteit, gedrevenheid, humor, daadkracht en ambitie kenmerken ons. Naast de doelen die wij ons stellen, is er oog voor elkaar, maar vooral oog voor de ruim 250 leden. Want daar doen wij het voor!

Wij zitten aan tafel bij de belangrijke netwerken in het land en werken nauw samen met partijen zoals NOV, Movisie en het hoger onderwijs. Daarnaast zijn wij ook in de regio actief, waardoor de coördinator vrijwilligerswerk ook dichtbij een netwerk heeft.

Je bent van harte welkom en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving.

Toolkit

Vind bovenin het menu allerlei handig tools / gereerdschappen voor je werk.

Regionieuws

Categorie: Regionieuws

Vacatures

Categorie: Vacatures

blanco spacer