logo agora versie 20191114

Dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk

De beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk AGORA is hard bezig om een gezicht te geven aan onze vereniging van ‘specialisten’, die zich bezig houden met het coördineren van het vrijwilligerswerk.  
Om hier een mooi inzicht in te kunnen verstrekken zijn actuele gegevens onontbeerlijk.

AGORA vraagt daarom jouw medewerking om onze enquête, in te vullen.​

De invultijd bedraagt ± 25-30 minuten.​ Door jouw input kunnen we je in de toekomst beter en efficiënter toerusten / adviseren / informeren en faciliteren om jouw functie uit te voeren.             
Tevens kunnen we zichtbaar maken voor beleidsmakers en beslissers hoe jouw werkzaamheden er uitzien en welke sleutelpositie jij vaak inneemt als het gaat over ontwikkelingen binnen het vrijwilligerswerk in jouw organisatie.​
 
Als je voor 29 januari de enquête hebt ingevuld en geretourneerd ontvangt je een attentie van AGORA.​
Onder de inzenders verloten wij 5 toegangskaarten voor het congres van 15  maart 2016 waar de uitslag van de enquête bekend gemaakt wordt.  
 
De enquête is mede ontwikkeld door de Erasmus Universiteit Rotterdam en in samenwerking met Lucas Meijs. Ook de gegevens zullen verwerkt worden door de Erasmus Universiteit. We willen je met klem verzoeken aan deze
enquête  medewerking te verlenen.  Voor ons een belangrijk instrument om te kijken hoe we verder gaan.  
 
NB: deze enquête is alleen naar de leden van AGORA  de deelnemers van de Masterclass 2015 verstuurd.
Heb je deze mail niet ontvangen, stuur dan even een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of kijk in je spambox van 11 of 12 januari.
 
Het is wellicht nog belangrijk om mee te geven dat de vragenlijst anoniem is, ondanks dat de naam van de geënquêteerde in het begin wordt gevraagd.
Het versturen van de enquête: bij  de laatste vraag staat 100% ingevuld, klik daarop en je enquête is verstuurd.

Met vriendelijke groet,  
Corry Baarsma,
Tijdelijk voorzitter AGORA​